Varmt välkommen på uppstartsträffen för S77 nya satsning mot Open Water!



Alla är välkomna medlemmar som icke medlemmar, frisimmare som bröstsimmare till denna aktivitet. Vi träffas på Talbo badplats vid Hällungen 

Vi kommer att börja vid 18.30 där Bo från Mormaii finnas på plats för att presentera sig själv och deras produkter. Mormaii kommer även att kunna erbjuda uthyrning av dräkt i mån av modeller och storlekar (för mer info se längre ner).

Efter detta så tar vi och simmar ut och känner på vattnet lite för de som inte haft chansen att påbörja utomhussäsongen än. Vi kommer dela upp oss i lite olika grupper beroende på hur snabbt och långt man orkar simma.

Vi avslutar sen kvällen med lite korvgrillning och allmänt prat och gissningsvis så rundar vi av vid 20.00-20.30 som senast.

Det kommer att finnas safety-swimmers till försäljning på plats som jag skulle vilja uppmana alla som kommer simma med oss använder i år. Kommer inte att tvinga någon köpa detta men då simning och träning sker på egen risk och mycket som kan hända på sjön i form av kramp, båtar eller annat så är detta en billig investering. Dessutom är det ett praktiskt ställe att förvara värdesaker på för att minimera risken för stöld på stranden.

För er som är inte intresserad av ett medlemskap så kostar 100 kronor per år, pg 923013-7. Märk betalning med namn och Open Water. Mer info om detta finnes på S77 hemsida. När betalning är gjord skicka då ett mail till openwater@s77.se för att snabbare få info om aktiviteter och träningar.

Ni som inte önskar medlemskap är självklart välkomna att simma med oss oavsett men går då miste
om de erbjudande och aktiviteter som senare kommer sättas upp för denna grupp.

Uthyrning
Gå in på Mormaii hemsida , och fyll i era uppgifter samt under frågor skriv ”S77 OpenWater”. Uthyrning sker till en kostnad av 100 kr som dras av vid ett eventuellt köp. Möjlighet till säsongshyra finns även och ligger på runt 500 kronor. Detta då som sagt med förbehållet att modell och storlek finns.

Anmälning till uppstartsmötet
https://docs.google.com/forms/d/1XgOeBNfn6QQNr1PlVNd1c2ChUsjPqJfx065Uzl6Rn5I/viewform
p=send_form

Vid eventuella frågor skicka mail till openwater@s77.se


Samarbetspartners är: